We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw mening. Zou je ons daarom een plezier willen doen en een beoordeling achter willen laten? Je  kunt denken aan klantvriendelijkheid , geluidweergave  , netheid ,bereikbaarheid, klantenservice verhouding prijs kwaliteit geluidsapparatuur   Dit helpt ons om de dienstverlening te blijven verbeteren (we horen het dus ook graag als je niet helemaal tevreden bent!)

onze reviews

Commentaren: 33
 • #33

  berry westhoff (dinsdag, 06 juni 2023 15:40)

  Hans, je hebt het geweldig goed voor ons geregeld. Precies de juiste toon en dan heb ik het niet enkel over de muziek. Wat een toegevoegde waarde in plaats van de gebrekkige speakers in de kerk. De muziek kwam prachtig tot zijn recht en heeft hierdoor bijgedragen aan een onvergetelijke afscheidsdienst. Dank daarvoor.

 • #32

  Monica van Leussen-Haijkens (dinsdag, 18 april 2023 13:00)

  Ik wil je nogmaals bedanken voor je goede zorgen en hulp tijdens onze bijeenkomst in de Fundatie afgelopen donderdag. We kijken terug op een mooie avond. Fijn dat je aanwezig bent gebleven tijdens de presentatie. Dat gaf wel rust.

 • #31

  Robbert Bleacher (maandag, 13 februari 2023 20:14)

  Van harte aanbevolen:
  JC Production, voor geluid, videoregistratie en licht. Een hoge klanttevredenheid zegt alleen iets, als het een ondernemer betreft, die het hart op de juiste plaats heeft. Ik beveel mijn goede vriend
  -en pionier- Hans Blaauw ook daarom nogmaals van harte aan.

 • #30

  Mauro de Boer (zaterdag, 08 oktober 2022 15:26)

  Onze bruiloft is perfect voorzien van geluid en verlichting. Toen wij gingen eten is de installatie nog verder aangepast voor het feest, geweldige service!

 • #29

  Gabriel (dinsdag, 26 juli 2022 13:21)

  Hans levert echt top top service , prijs en alles er omheen. Denkt ook heel erg mee in alle situaties en bied hulp aan op alle mogelijke vlakken. Meerdere bedrijven gebeld , maar hans was toch echt ver weg de beste optie. erg vriendelijk en behulpzaam. apparatuur deed het ook top en geen enkele problemen mee ervaren.

  Zou dit aan iedereen aanraden.

 • #28

  Antoine John Beiler (dinsdag, 07 juni 2022 10:46)

  Bedankt Hans voor je prima werk afgelopen zondag in Zwolle. Geluid is zo belangrijk om er een uitstekende dag van te maken. En dat heb je gedaan! De set voldeed aan alles en je leverde prima werk! Voor een zanger als ik met genoeg volume is dat zo belangrijk. Ook de samenwerking was goed! Je zocht naar mijn wensen en paste het geluid daarbij aan. Zodat we in alle tevredenheid konden beginnen. Het was een prima middag met goed geluid, reverb naar eigen keuze en goede samenwerking! Zoals het hoort! Dank daarvoor Hans!

 • #27

  Sander en Gerike (zondag, 05 juni 2022 07:38)

  Dag Hans,

  Super bedankt voor je goede, snelle en vriendelijke service voor het organiseren van het geluid bij onze kerkdienst. Het was kortdag, maar doordat het zo goed geregeld was hebben we extra genoten van het zingen van de kinderen! Super bedankt en mocht het ooit nodig zijn voor iets, dan zeker tot ziens!

  Groetjes Sander en Gerike

 • #26

  Ida (vrijdag, 09 april 2021 17:42)

  Beste Hans,

  Mijn excuses voor de hele late reactie.

  Ik wil je nog ontzettend bedanken voor het mooi in beeld brengen van de begrafenis. Ook je steun en je toewijding wordt erg gewaardeerd. �� Dit was erg prettig.

  De familie heeft alles goed kunnen volgen, beeld & geluid was heel goed. Buiten was het iets minder, maar dat was geheel niet te wijten aan jou.

  Verder kan het door iedereen nog eens rustig bekeken worden. De familie in het buitenland die helaas niet aanwezig konden zijn bij de livestream kunnen het alsnog zien. Ook hiervoor dank.

  Hans je bent een topper!
  Heel erg bedankt. ��

 • #25

  Johan en Marijke (donderdag, 17 september 2020 20:49)

  Fijn contact, erg snelle reactie en een hele goede kwaliteit van geluidsapparatuur.
  Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
  Wij kijken terug om een mooie dag!

 • #24

  Hilal (maandag, 31 augustus 2020 21:10)

  Hans,

  Enorm bedankt voor je hulp. Je bent erg flexibel geweest met alles. Contact verliep uitstekend en je geluidsapparatuur was top. Mocht ik ooit weer een paar boxen nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn! Bedankt!

 • #23

  Abbaas Rodjan (donderdag, 13 augustus 2020 21:07)

  Hans hartstikke bedankt voor de ondersteuning van mijn bruiloft. Geluidsinstallaties, beamer en opnames alles was perfect en goed geregeld. Beter had ik niet durven wensen. In het vervolg zal ik zeker gebruik maken van jou diensten en daarnaast adviseren aan vrienden en familieleden. Bedankt voor de opnames die ik hebt ontvangen en natuurlijk voor de ondersteuning gedurende mijn bruiloft. Een echte topper ben je Hans!

 • #22

  Job (woensdag, 08 juli 2020 11:49)

  Voor een bruiloftsdienst een capturecard gehuurd voor het opzetten van een livestream. Vooraf ben ik goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Zelfs tijdens het voorbereiden van de livestream ben ik nog telefonisch geholpen. Doordat een eigen camera geen goed signaal gaf, werkte de stream helaas niet zoals gepland. Dit lag zeker niet aan de goede service van JC Production. Tips: als het kan, zet dan ruim van tevoren een test stream op om te controleren of alles goed werkt. Als je budget voldoende toereikend is, huur dan een volledige pakket. Dit is het geld zeker waard!

 • #21

  Arnold (zaterdag, 04 juli 2020 08:43)

  Goede service bij het filmen van de eindmusical van onze groepen 8 en tevens een mooi lichtsetje van ze mogen gebruiken bij de disco.
  Zeer tevreden met de service en het eindresultaat.

 • #20

  Stichting Benjamin Britten Orkesten (maandag, 15 juni 2020 12:25)

  Prima service van JC Production. De lichtset die we huurden stond keurig klaar voor het ophalen en functioneerde perfect. We gaan hier vaker gebruik van maken.

 • #19

  Noru houten kozijnen (dinsdag, 05 november 2019 10:59)

  We meegedaan aan de open bedrijvendagen, om een goed beeld te geven van ons productie proces
  heeft Hans ons ondersteund, door clos up beelden weer te geven van binnen in de machines op een
  grote beamer.
  Dit is bijzonder goed gelukt, en de samenwerking was perfect.

 • #18

  Mayke de Jonge (maandag, 02 september 2019 10:47)

  De samenwerking met Hans was fijn. Hij wilde echt met ons meedenken en het stapje extra zetten om onze trouwdag compleet te maken. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding!!!

 • #17

  Merel (zaterdag, 13 juli 2019 17:16)

  JC productions heeft een fantastische lichtshow neergezet, waardoor onze schuur omgetoverd werd in een ware feestlocatie. Wat een mooie lichteffecten! Hans dacht mee en kwam met nieuwe ideeën om zo extra sfeer aan te brengen. Super om mee samen te werken, echt een aanrader!

 • #16

  Peter en Gerry (vrijdag, 14 juni 2019 09:10)

  Peter en Gerry (maandag, 10 juni 2019 12:48) Prima spullen, prima afspraken en prima levering! Top!! We komen zeker terug als we weer wat nodig zijn.

 • #15

  Michelle Hellendoorn (maandag, 27 mei 2019 20:52)

  Ik ben erg tevreden over de service van JC Production!

  Ze hebben goed met me meegedacht en ervoor gezorgd dat we tijdens het 3-daagse evenement voorzien waren van goed geluid en een beamer om een presentatie op af te spelen.

  Ook toen we door een externe factor een probleem kregen met een headset werden we telefonisch gelijk geholpen om een oplossing te vinden. Erg fijn!

  Ze waren ruim op tijd aanwezig om alles op te bouwen en gelijk toen we klaar waren stonden ze er weer om alles af te bouwen. Dit helpt heel erg om een goede start te maken en ook om alles vlot af te kunnen handelen.

  Voor het volgenden evenement zal ik zeker JC productions weer benaderen!

 • #14

  Marco (maandag, 21 januari 2019 11:43)

  Een videocamera gehuurd, prima apparatuur en prima prijs.
  Afhalen en terugbrengen gaat soepel, goede bereikbaarheid en duidelijke afspraken.
  Dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.

 • #13

  HENK VAN RAAIJ (zondag, 30 december 2018 14:48)

  15 DECEMBER HEBBEN WIJ ONS 100 JARIG BESTAAN VAN ONZE MUZIEKVERENIGING VOORWAARTS GEVIERD .
  MET DE UITSTEKENDE SAMENWERKING MET JC PRODUCTION IS HET EEN ZEER GESLAAGDE DAG GEWORDEN.VOL LOF OVER DE SAMENWERKING MET HUN.
  DEZE MENSEN ZIJN ZO GEMOTIVEERD DAT GELUID EN LICHT PRACHTIG OP ELKAAR ZIJN AFGESTEMD.
  VOOR IEDEREEN EEN AANRADER. PRAAT MET HUN WAT JE ZELF WIL EN DAN KOM JE GEZAMENLIJK
  EN EEN PRACHT FILM VAN OVER GEHOUDEN.SUPER,BEDANKT MENSEN

 • #12

  Sjoerd Jan ter Welle (dinsdag, 11 december 2018 12:22)

  In verband met een begrafenis hadden we op het laatste moment toch de behoefte om het geluid goed te regelen en kwamen we uit bij JC Production. Ik trof een zeer flexibele organisatie waarbij we zelfs de apparatuur op zondagmiddag konden afhalen. Alle apparatuur was van goede kwaliteit en niets ontbrak. Daarnaast stonden ze stand-by voor het geval ik toch nog vragen had. Hartelijk dank voor deze super service!

 • #11

  Fam. Baloeboen (dinsdag, 11 december 2018 01:11)

  JC Production is zeker aan te raden. Goed apparatuur voor een goede prijs. Enorm bedankt voor de goede service en zeker tot de volgende keer!

 • #10

  André van Wijnbergen (vrijdag, 23 november 2018 08:38)

  Vanwege een goede prijs, de geleverde topkwaliteit en een zeer goede service, beveel ik iedereen JC production van harte aan.

 • #9

  Bert (woensdag, 21 november 2018 00:48)

  De Livestream was geweldig geregeld

 • #8

  Marianne selles (vrijdag, 12 oktober 2018 11:54)

  Hans heeft op onze bruiloft het geluid gedaan en het is op heel erg goed bevallen. Ik raad hem echt aan hij is echt goed.

 • #7

  Henk (dinsdag, 09 oktober 2018 12:23)

  Regelmatig heb ik met Hans mogen samenwerken, en het is een professionele en prettige ervaring.
  Qua voorbereiding en uitwerking zeer presies en vakkundig.
  Ik kan u JC Productions van harte aanbevelen voor feestjes, partijen en samenkomsten �

 • #6

  Theo en Ineke (dinsdag, 11 september 2018 10:28)

  Op 08 sept 2018 heeft JC Production het geluid en licht verzorgd op onze bruiloft op Landgoed Overcinge in Havelte. Hans en Hanneke hebben dat uitstekend verzorgd. Punctueel, zorgzaam, vakkundig! Niets was hun teveel, vriendelijk en niet duur. Dank jullie wel!

 • #5

  René (zondag, 09 september 2018 17:42)

  Bij een optreden bij de golfclub Country Hattem heeft JC productions het geluid gedaan. Hans en Hanneke hebben het perfect geregeld, ze hebben veel werk verricht!!!

 • #4

  Martin Wiegman (maandag, 03 september 2018 11:19)

  Voor het begeleiden van een bruiloft met onze band hebben wij samengewerkt met JC Production. Deze samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. In de voorbereidingen hebben wij meerdere malen contact gehad met Hans en hij stond telkens weer voor ons klaar. Hans is iemand die vol passie zijn werk doet, dat merk je in alles.

  Het kwaliteit van het geluid tijdens de dienst was zeer goed en ook voor ons op het podium heel prettig. We hopen in de toekomst vaker samen te mogen werken!

 • #3

  JC Production (zondag, 26 augustus 2018 11:23)

  Wij van JC Production vinden het leuk als jij een leuk bericht achter laat in onze reviews. Laat vandaag nog een leuke review achter van onze diensten.

 • #2

  JC Production (zondag, 26 augustus 2018 11:21)

  onze eerdere reviews van onze klanten vanuit onze oude Gastenboek,

  Geplaatst door Debora 24-11-2017 | 08.40
  We zijn tevreden over de diensten van Hans Hij was ruim op tyd om voor te bereiden ,en heeft netjes alles opgeruimd .Het geluid is prima geregeld. �.
  Geplaatst door Leen Koster 16-11-2017 | 11.54
  Jullie hebben het geluid gedaan bij mijn optreden op de eindtijdconferentie. Het geluid was fantastisch. Hartelijk dank! Tot ziens! Zeer aan te bevelen!
  Gods zegen! Leen Koster - voorganger en zanger.

  Geplaatst door Abdet Warkor 20-10-2017 | 23.00
  Dik tevreden over de service en geluid!! Goede prijs kwaliteit verhouding! Zelfs aan de kleinste details word gedacht! Audio en Video mooie combi extra service 2 voor prijs van 1. Dienstbaar en gedreven! Van harte aanbevolen!


  Geplaatst door Nick Verbeek 18-10-2017 | 21.00
  Zeer vriendelijk bedrijf. Denk mee in situaties en bied oplossingen. Een bedrijf wat zich inzet voor christelijknederland en dat ook met passie uitstraalt. Kortom wij zien uit naar de volgende samenwerken. Met vriendelijke groet, Break Free Worship


  Geplaatst door Annelies en Robbert 25-09-2017 | 17.36
  31 augustus 2017 was onze trouwdag, die we als erg bijzonder hebben ervaren. Dit ook mede dankzij JCproduction, die het geluid tijdens onze inzegeningsdienst geregeld heeft. Het was erg aangenaam communiceren en ze hebben geweldig goed het geluid geregeld. Ook erg leuk dat ze ze met ons meedachten en met het idee aan kwamen zetten om de dienst te filmen. Zo kunnen we opnieuw genieten van deze bijzondere dienst. JCproductions hebben uitstekend werk geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Annelies en Robbert


  Geplaatst door Nella 25-08-2016 | 20.23
  Jc production top people ! Top equipment, make your event or service a true success. Thank you very much!!
  I highly recommend JC production!! :-) Pastor Nella
  House of refuge ministry
  The Netherlands


  Geplaatst door De Bie 13-06-2016 | 22.12
  Voor een feest in de tuin hebben wij geluidsboxen gehuurd van JC Production. Betrouwbare en vriendelijke service. Ook een volgende keer zullen we zeker bij JC Production huren.


  Geplaatst door Stichting Mo'adim - Simchaim 01-06-2016 | 19.56
  Voor een Messiaans Jongerenweekend hebben wij onze geluidsapparatuur gehuurd via JC Productions. Vanuit onze overkoepelende stichting Mo'adim hadden wij al zeer goede ervaringen met Hans Blaauw. Ook dit keer. Hans is erg vriendelijk en professioneel. Hij gaat echt voor het beste van het beste en we kregen meer dan we eigenlijk hadden besteld. De apparatuur is van erg goede kwaliteit en dat hebben we gemerkt. Wat een Feest. Ik kan het aan iedereen aan bevelen om zaken te doen met JC Productions.


  Geplaatst door Maame Durowah Okai 17-05-2016 | 17.36
  Dear JC Production, We Harvest Worship Center int. & The Restoration Crew want to say God Bless you. Your Sound also made the move of God Spirit Possible, your ministry is not taken lightly. We appreciate you! See you next year by God's Grace. Blessings Pastor Maame Durowah By the Sounds (act of Worship) 2 Chronicles 5:4 So that the priests could not remain standing to minister because of the cloud; for the glory and brilliance of the Lord filled the house of God.


  Geplaatst door Jacqueline 04-04-2016 | 15.10
  Apostle Hans, It was wonderful working with you this weekend and meeting your lovely wife. See you in Haarlem soon.
  Geplaatst door Richard 02-02-2016 | 11.25
  Wilt u goede versterking voor een redelijke prijs met goede service?
  dan moet u zeker bij JC productions zijn!
  Er word altijd meegedacht. Zowel naar de klant als wat het evenement of de organisatie nodig heeft. Ik zou zo weer zaken met ze doen!


  Geplaatst door Living Bread Ministry 01-02-2016 | 21.37
  living Bread ministry , heeft div apparaturen gekost bij jcproduction waarvan ik er blij mee bent ik zelf ben geen geluid man maar dank zij hans blauw pastor blauw die ons even mee help om er een mooi geluid er uit te krijgen en dat gebeurt ook ik ben er blij mee.dat ik dat mocht kopen voor de gemeente van onze vader amen................... bedankt voor de goede service. Stanley

 • #1

  Ben Schrijver (donderdag, 05 juli 2018 19:07)

  Op zaterdag 23 juni 2018 hebben wij een actie georganiseerd tegen de ongebreidelde groei van de luchtvaart en de voorgenomen laagvliegroutes naar Lelystad Airport.
  De actie was op 2 locaties in Zwolle in de open lucht. Park De Weezenlanden en bij het stadhuis van Zwolle. Met sprekers en een artiest Erwin Nyhoff.
  Ca 500 deelnemers waren aanwezig. JC Production heeft op een zeer klantvriendelijke en professionele manier gezorgd voor het geluid op beide locaties en de aankleding van het podium.
  Meedenken en meedoen is hun kracht en dat ook nog voor een zeer schappelijke prijs.
  Mijn complimenten. Hartelijk bedankt en als het nog eens nodig is, graag tot een volgende keer!