Geluid en beeld tijdens uw conferentie

Wij zijn specialisten in conferenties.

 

Bij een Kerkdienst of conferentie gaat het erom dat u een juiste indruk achterlaat bij uw klant, verstaanbaarheid van de sprekers  en een zakelijke sfeer van een bepaalde accommodatie zijn de belangrijkste factoren. Wij vinden dat de spreker zichzelf moet kunnen concentreren op zijn verhaal, de techniek mag hierbij niet de stoorzender zijn..

 

 

 

 

 

 

Een extra dimensie aan een conferentie met licht 

 

Met licht is het mogelijk om een extra dimensie aan een conferentie  te geven. Het uit verlichten  van kerk of podium  tijdens een dienst. Het kan allemaal. Wij proberen steeds op een creatieve manier iets nieuws te bedenken voor uw evenement. Door de jaren heen hebben wij verschillende kerken & evenementen van licht voorzien. van bewegend licht, statisch licht, regietafels, dimmers, truss, statieven, takels, doeken en nog veel meer.

TOTAALBELEVING van Live Stream

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de conferentie of kerkdienst o. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering. 

 Wij bieden de volgende diensten aan:

 

  • Geluidsversterking [live]voor de sprekers en musici tijdens uw Conferentie.
  • Projectie van foto’s of film op schermen.
  • Geluidstechnicus die de juiste Geluidsmix maakt.  
  • Verlichting tijdens de bijeenkomst of Conferentie .
  • videocamera voor het opnemen van de Diensten