Horen - Zien - Beleven 


Een onvergetelijke ervaring.

Mensen zijn gevoelig voor geluid. Geluid is bepalend bij de beleving van muziek en spraak. Het volume, de klank, de definitie van het geluid en akoestiek hebben een grote invloed op het resultaat en kunnen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring. JC Production is een faciliterend bedrijf in Geluid, Licht & Multimedia. 

 

modernste assortiment

Wij hebben de juiste mensen en het modernste assortiment voor u beschikbaar. Verhuur van: geluid - beeld - licht beamers, videocamera,s, luidsprekers, mengtafels, Verhuur met bediening of losse verhuur. Als u interesse heeft in genoemde verhuurmateriaal kunt u ons bellen op tel 06 511 86 902   

We zijn gedreven teamspelers

 

JC Production  spant zich in om aan alle wensen tegemoet te komen en werkt goed samen met u als opdrachtgever, de locatie, het publiek en eventuele andere leveranciers. We zijn gedreven teamspelers die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten. Of het nu gaat om concerten, evenementen, presentaties, herdenkingen of openingen. wij staan voor kwaliteit.

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn .

De meeste klanten weten dat er een direct verband bestaat tussen kwaliteit en kosten. Hoe meer je bereid bent te betalen, des te groter de kans dat de dienst en apparatuur van goede kwaliteit zijn. Dit is een wetmatigheid welke ook wij niet kunnen doorbreken. Maar we kunnen wel iets doen aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat is altijd onze uitdaging geweest en we hebben hierin ook succes geboekt. Dankzij onze (vrijwel unieke) aanpak weten we onze kosten (en daardoor onze tarieven) bijzonder laag te houden:· Onze administratie wordt geheel binnen het bedrijf uitgevoerd. Bovendien delen we de administratie met nog een aantal bedrijfstakken.