Videoproducties

(Live) Meer camera registraties

JC Production heeft ook een afdeling videoproducties. Heeft u binnenkort een voorstelling van uw theatergroep, een optreden van uw band of een Conferentie. Of gaat er iets heel anders gebeuren? Wij zorgen er voor dat dit opgenomen word met meerdere (bemande) camera's waardoor alles tot in detail in beeld word gebracht. Eventueel kan het betreffende evenement live gestreamed worden na het internet of naar een groot scherm in de buurt.

 

  • Videoproducties voor o.a 
  • Kerkdiensten  
  • Conferentie 
  • Huwelijksinzegening
  • Uitvaartdienst

TOTAALBELEVING van Live Stream

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de plechtigheid. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering. 


Livestream maken? is een Goed idee!

Livestream maken? Goed idee!

Livestreams hebben oneindig veel toepassingen en zijn in deze tijden nog veel actueler. Wil jij jouw les, bruiloft, presentatie, pubquiz of optreden nu toch door laten gaan en delen met de wereld? Dan is een livestream de perfecte oplossing. 

 

In de basis verzorgen wij een livestream wij met één  camera, Wij zorgen dan voor alle techniek en zorg jij voor een goede internetverbinding. Deze livestream kan uitgebreid worden met meerdere camera’s, live schakelen en een montage van de hele uitzending om achteraf nog te kunnen verspreiden. De live uitzendingen die wij verzorgen kunnen via Facebook of Youtube verspreid worden. informeer vandaag nog naar uw mogelijkheden.