Videoproducties

(Live) Meer camera registraties

JC Production heeft ook een afdeling videoproducties. Heeft u binnenkort een voorstelling van uw theatergroep, een optreden van uw band of een Conferentie. Of gaat er iets heel anders gebeuren? Wij zorgen er voor dat dit opgenomen word met meerdere (bemande) camera's waardoor alles tot in detail in beeld word gebracht. Eventueel kan het betreffende evenement live gestreamed worden naar het internet of naar een groot scherm in de buurt.

 

  • Videoproducties voor o.a 
  • Kerkdiensten  
  • Conferentie 
  • Huwelijksinzegening
  • Uitvaartdienst

TOTAALBELEVING van Live Stream

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de plechtigheid. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering. 


Verlichting DMX

Met licht is het mogelijk om een extra dimensie aan een conferentie  te geven. Het uit lichting van kerk of podium  tijdens een dienst. Het kan allemaal. Wij proberen steeds op een creatieve manier iets nieuws te bedenken voor uw evenement.

Regietafels, dimmers

Door de jaren heen hebben wij verschillende kerken & evenementen van licht voorzien. Van bewegend licht, statisch licht, regietafels, dimmers, truss, statieven, takels, doeken en nog veel meer.