Horen -Zien -Beleven - Beter in beeld!  JC -Videoproducties  

VIDEOPRODUCTIE, LIVESTREAM EN/OF HYBRIDE EVENEMENT ZWOLLE

 JC Production maakt videoproducties voor bedrijven, verenigingen, Kerken  non-profit instellingen en particulieren. De opnames worden opgenomen met professionele camera’s eventueel in full HD en gemonteerd door ons specialist .  

 

Een overzicht van onze producties:

  • Meer cameraregistraties {maximaal 8 stuks } 
  • Live-registraties
  • Je levens verhaal 
  • streaming TV 
  • Rouwreportages
  • Campagnefilm
  • Webvideo’s
  • Aftermovie
  • Evenementen video (Conferentie Kerkdienst enz.)
  • Theaterproducties schooltoneeluitvoering, of openluchtspel 

 

Als het gaat om presentatiemateriaal kunnen we je op verschillende manieren faciliteren. 

 Meer informatie? Bel ons of kom langs en we vertellen je er meer over tijdens een lekkere kop koffie. Vragen, ideeën, suggesties. Klantenservice  06 - 511 86 902  open 10.00 - 22.30 uur. 

 

het organiseren van een succesvol hybride event

Een hybride evenementen is eigenlijk niets meer of minder dan een fysiek evenement dat door middel van een live uitzending ook wordt gedeeld met de online doelgroep.

 

 

Maar wanneer kies je voor een hybride event, wat zijn de te doorlopen stappen, de belangrijkste tips en waar moet een live uitzending aan voldoen?

Door je evenement te combineren met een interactieve live uitzending zorg je niet alleen voor een groter publiek, maar ook voor meer betrokkenheid van je doelgroep bij het evenement. Maar wanneer kies je voor een hybride evenement? Allereerst dien je te kijken naar het percentage van je doelgroep dat het evenement daadwerkelijk gaat bezoeken. Is dit minder dan 30%, ga dan voor een hybride evenement.

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de conferentie

 

of kerkdienst U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering. 

Nieuwsgierig geworden?

Een overzicht van onze videoproducties: Meer cameraregistraties {maximaal 8 stuks }  Live-registraties Je levens verhaal  streaming TV  Rouwreportages Campagnefilm Webvideo’s Aftermovie  Evenementen video (Conferentie Kerkdienst enz.  Theaterproducties schooltoneeluitvoering, of openluchtspel