geluidverhuur  - BEELD  - licht

Naast geluid mag verlichting niet ontbreken op een feest. U kunt bij ons terecht voor compleet op maat gemaakte lichtshow’s of een eenvoudig statief met licht voor uw eigen feest. Ons verhuur assortiment bestaat uit led-spots voor binnen en buiten, moving-heads, lasers, sunstrips, spiegelbollen, blacklight’s, rookmachines, sneeuwmachines en meer. 

Door lichteffecten te gebruiken in een feesttent of op een podium kunt u de sfeer creëren die u voor ogen heeft.

 

HET BELANG VAN KLEUR

Daarnaast is ook de juiste kleuren-combinatie belangrijk. Want kleur bepaald voor een groot gedeelte de sfeer. De kleur rood straalt warmte en romantiek uit. Blauw geeft een stoere industrie look. Groen is vertrouwd waardoor je je op je gemak voelt. Tevens zijn wij creatief in het bedenken van lichtshow’s, Door samen uw wensen en ideeën te bespreken kunnen wij een passende lichtshow leveren waarbij overal aandacht aan is besteed. Denk hierbij aan het frontlicht zodat de artiest goed zichtbaar is op het podium. Spots, sunstrips, een stroboscoop en moving-heads zorgen voor het spektakel achter de artiest en bij de bezoekers.

Door de grote hoeveelheid en diversiteit led-verlichting die wij in huis hebben kunnen wij iedere denkbare show en sfeer creëren 

 

Wilt u graag meer informatie over een Licht, afgestemd op uw feest? Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven advies. En na een goed gesprek, volgt eventueel een geheel vrijblijvende offerte.

wil je makkelijk en eenvoudig huren. ? dat kan bij ons !!

het huren van luidsprekers en handige tips en weetjes over verschillende speakers. Als je een speaker gaat huren, bedenk dan of je genoeg hebt aan een of twee speakers, of dat je misschien wel een speakerset wil huren. De handigste indicator om te bekijken hoe groot en sterk de luidspreker moet zijn die je gaat huren is er eentje die veel verhuurbedrijven ook hanteren: het aantal personen dat je verwacht op jouw evenement. Met de ene luidspreker of speakerset bereik je bijvoorbeeld maar een groep van honderd man. Wil je een wat groter publiek bereiken, dan zou je grotere en sterkere luidsprekers moeten huren. Huur bij de speakers ook een mengpaneel of mixer. Hiermee kun je de speakers op elkaar afstellen en wordt alles op één punt aangesloten, zodat je vanaf het mengpaneel het geluid kunt regelen.

 Verlichting -Special Effects – Lichteffecten-Moving head-Scanner-Lasers-Stroboscoop-Blacklight-Gobo-projectors-Blinder-LED-bar-LED-tube-LED-effectpaneel-LED-pixelscreens-Lichteffect-sets-POPULAIR IN EFFECTVERLICHTING