Prodium: unieke podiumwagens voor elk evenement!

Onze podiumwagens zijn uniek in Nederland, dit komt door de gebogen dakconstructie. Deze ronde vorm wordt nog duidelijker wanneer ook de side-wings aan de podiumwagen bevestigd worden. Zowel de podiumwagen als de side-wings worden voorzien van zwarte mesh-doeken, deze vangen minder wind dan PVC doeken. Een bijkomend voordeel van side-wings is de mogelijkheid om hierachter de geluidsinstallatie te plaatsen.

 

Standaard zijn onze podiumwagens voorzien van een degelijke stalen trap (inclusief leuning), die op diverse plaatsen aan de podiumwagen bevestigd kan worden. Een ander veiligheidskenmerk van onze podiumwagens is de railing die voorkomt dat personen van het podium kunnen vallen. Deze railing bevindt zich aan beide zijkanten en de achterzijde.

 

Naast de standaard theater opstelling (geleverd met zij- en achterdoeken), lenen onze podiumwagens zich ook zeer goed voor een 360 graden opstelling. Hiermee heeft het publiek van alle kanten zicht op dat wat zich op het podium afspeelt. Hiermee is onze podiumwagen enig in zijn soort!

 

Bouwboek

Prodium podiumwagens worden geleverd met een zogenaamd bouwboek. Wanneer een vergunning, voor gebruik van een podiumwagen wordt afgegeven, kan hier door een gemeente naar gevraagd worden. In het bouwboek staan alle statische- en belastings-berekeningen en weersomstandigheden voor de podiumwagen benoemd. Verder is het bouwboek voorzien van alle geldende Europese materiaalcertificaten.

Statischeberekeningen

Statische berekeningen zijn de berekeningen of de podiumwagen op de juiste manier is gebouwd. Hiermee wordt voor zowel de trailer als de constructie aangegeven of deze op verantwoorde en juiste wijze zijn geconstrueerd.

Belastingsberekening

De belastingsberekeningen geven aan met welk gewicht onderdelen van de podiumwagen belast mogen worden, dus hoeveel gewicht mag aan de constructie van de podiumwagen gehangen worden of hoeveel gewicht mag op het podium staan op een bepaald punt.

Weersomstandigheden

In het bouwboek worden de verschillende weersomstandigheden benoemd waarbij de podiumwagen gebruikt mag worden benoemd, dus tot welke windkracht is gebruik van de podiumwagen nog verantwoord en hoeveel sneeuw mag er op het dak liggen voordat gebruik van de podiumwagen gevaarlijk wordt.

 

ARC86

AFMETING

8m breed, 6m diep (48m2)

VLOERHOOGTE

1m

NOK HOOGTE

5,1m

OPBOUWTIJD

45 min

TRAP

Rondom plaatsbaar

OVERIGE

Podium is voorzien van rok en zijwanden.

€1095

excl. btw en transportkosten

ARC84

AFMETING

8m breed, 4m diep (32m2)

VLOERHOOGTE

1m

NOK HOOGTE

5,1m

OPBOUWTIJD

45 min

TRAP

Rondom plaatsbaar

OVERIGE

Podium is voorzien van rok en zijwanden.

€1095

excl. btw en transportkosten