Licht, geluid en beeld huren voor een uitvaart.

Helaas maken we het vaak genoeg mee dat er een geliefd persoon weg valt. U zit met de zorgen en wilt een mooi afscheid voor u en de nabestaanden.

 

Bij een uitvaart komt veel kijken. Vaak heeft u helemaal geen zin om aan alles te denken en te regelen. Daar komen wij om de hoek bij kijken. We kunnen bij alles de zorg uit handen nemen. 

 

Licht en geluid

We leveren licht en geluid voor begrafenissen als de huidige begrafenisondernemer deze niet in huis heeft. We bouwen het zonder dat u daar iets van hoeft te merken.

 

Extra schermen voor meer bezoekers

Verwacht u meer bezoekers en kan de huidige locatie/zaal dit aantal niet aan? Ook hierbij kunnen we u helpen door in een andere ruimte beeldschermen te plaatsen zodat de bezoekers die geen plaats kunnen nemen in de zaal toch waardevol afscheid kunnen nemen. Ook dit bouwen we rustig en moeiteloos met een vlekkeloze communicatie voor u op en af. Ook hoeft u aan de besturing van de beeldschermen niet te denken, daar hebben wij onze geluidtechnici voor. 

 

Hoe gaan we te werk? We streamen de hoofdzaal live door middel van een professionele camera. Deze camera legt alles vast en projecteert dit direct door naar de schermen in de secundaire zaal. Er is geen seconde verschil in beeld en geluid. 

 

Beamers en besturing

Bent u alleen op zoek naar een grote of kleine beamer voor een begrafenis? Ook deze kan jc production  voor u leveren, installeren en weer afbouwen. Indien u de wens heeft om het besturingsproces van de beamer ook uit te besteden aan ons is dit ook geen probleem.

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag, zeker in deze tijden. 

geluidstechnicus uitvaartverzorging

PERSOONLIJK AFSCHEID.

Muziek, sprekers, foto’s en filmpjes maken een begrafenis of crematie persoonlijk. Beeld en geluid huren voor een uitvaart heeft hierbij een grote bijdrage.

 

Wij verzorgen graag de totale geluidstechniek. Van draadloze microfoon of headset tot het versterken van de muziek onder de foto’s Met onze persoonlijke aandacht en dienstverlening dragen wij graag bij aan een persoonlijk afscheid.

 

 

Wij bieden verschillende totaalpakketten aan.

Geluid

Geluid en beeld

Geluid en beeld uitgebreid

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken

de kosten van geluid-licht of videoproductie word vergoed door uw uitvaartverzekering.

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent Wij krijgen regelmatig de vraag of wij de geluidproductie licht en videoproductie kunnen verzorgen ook als iemand bij Yarden, Dela, Monuta  of een andere verzekeringsmaatschappij is verzekerd. Het antwoord daar op is ja. Dat kan uiteraard! Het komt wekelijks voor dat wij de geluidproductie  verzorgen voor families die bij een van bovenstaande maatschappijen verzekerd zijn. U kunt altijd bij jc production terecht, waar u ook verzekerd bent. wij regelen alles voor u. 

Wij werken samen met de volgende uitvaartverzorgers : door heel Nederland