Audiovisuele ondersteuning bij uitvaarten en herdenkingsdiensten

Een uitvaart van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct, en goed geregeld moeten worden.

 

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk of wenselijk om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart plechtigheid,

KMPA heeft ruime ervaring in het faciliteren van beeld en geluid ten bate van uitvaarten. Wij werken in opdracht van verschillende uitvaartondernemingen, maar ook direct voor nabestaanden.

Bij een overlijden schakelen wij snel en brengen, in samenspraak met u, uw audiovisuele wensen in kaart.

 

Ook Audiovisuele ondersteuning bij uitvaarten en herdenkingsdiensten

Het komt voor dat tijdens een grote uitvaart sprekers niet zijn te verstaan! Een van onze specialiteiten is het verzorgen van extra geluid en het maken van opnames bij kerkdiensten, begrafenissen en crematieplechtigheden.  We bieden deze service in beeld en geluid aan particulieren en uitvaartondernemingen. Een sfeervolle filmopname of een mooie geluidsopname kan een waardevolle herinnering zijn aan de uitvaart. JC productie werkt Samen met www.streaminguitvaart.nl

 

(Een webcast)  Kan niet iedereen aanwezig zijn bij de begrafenis, crematie of afscheidsdienst van uw naaste? Bijvoorbeeld door ziekte of verblijf in het buitenland? Met een livestream (webcast) zijn vrienden en familie toch in staat de ceremonie bij te wonen. Vanaf iedere locatie in Nederland verzorgen wij een prachtige live uitzending van het afscheid.

 

of een Mobiele geluidsinstallatie tijdens de begrafenis

Ook voor op het kerkhof hebben wij draadloze, luidsprekers op een accu beschikbaar voor verstaanbaarheid van 50 t/m 1000 personen of welke bijvoorbeeld kan worden ingezet in de aula of op de begraafplaats. Deze luidspreker kan desgewenst worden voorzien van een draadloze microfoon, MP3-speler, of Bluetooth, zodat u ook bij het graf over een volwaardige mobiele draadloze geluidsinstallatie kunt beschikken.    

 

TOTAALBELEVING van Live Stream

 

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de uitvaartplechtigheid. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering. 

 

Waarom een uitvaartreportage?

Veel mensen kunnen zich belangrijke details van een uitvaart vaak niet meer herinneren. Ontzettend jammer, want juist deze details maken het afscheid persoonlijk en spelen een belangrijke rol in de rouwverwerking. Door de uitvaart en alles daaromheen op beeld vast te leggen kunt u dit later nog eens terugkijken. Dit geeft steun en kan helpen bij het verwerkingsproces.

 

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij de volgende oplossingen aanbieden:
✓Livestream uitzending via internet; of,
✓Geluidsversterking en/of videopresentatie op een locatie,
✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie op korte afstand binnen een locatie,
✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie tussen 2 locaties (ook op grote afstand binnen Nederland)