Geluid en beeld tijdens uitvaarten

Waar het om beeld en geluid betreft. Bent u bij JC Production aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met uitvaartdiensten, bij een uitvaart word steeds vaker gekozen voor het weergeven van de favoriete muziek van de overledene en  het vertonen van foto’s  en film materiaal bij het afscheid. Ook de weergave van het gesproken woord moet perfect passen op het juiste geluidsniveau. 

 

Naast de uitvoerende techniek tijdens de dienst kunnen wij ook bijdragen aan het vooraf samenstellen van beeld- en geluidsmateriaal, bijvoorbeeld met een powerpoint om zo een perfecte uitvoering van uw foto,s en film te creëren.  

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

  • Geluidsversterking [live]voor de sprekers en musici tijdens de rouwceremonie.
  • Projectie van foto’s of film op schermen.
  • Mobiele draadloze muziekinstallaties bij het graf.
  • Geluidstechnicus die de juiste muziek op het juiste moment opstart.
  • Verlichting tijdens de uitvaartdienst.
  • Videocamera voor het opnemen van de uitvaart.

Mobiele geluidsinstallatie tijdens de begrafenis

 

Ook voor op het kerkhof hebben wij draadloze, luidsprekers op een accu beschikbaar voor verstaanbaarheid van 50 t/m 1000 personen of welke bijvoorbeeld kan worden ingezet in de aula of op de begraafplaats. Deze luidspreker kan desgewenst worden voorzien van een draadloze microfoon, MP3-speler, of Bluetooth, zodat u ook bij het graf over een volwaardige mobiele draadloze geluidsinstallatie kunt beschikken.    

 

 

Audiovisuele ondersteuning bij uitvaarten en herdenkingsdiensten

 

Het komt voor dat tijdens een grote uitvaart sprekers niet zijn te verstaan! Een van onze specialiteiten is het verzorgen van extra geluid en het maken van opnames bij kerkdiensten, begrafenissen en crematieplechtigheden.  We bieden deze service in beeld en geluid aan particulieren en uitvaartondernemingen. Een sfeervolle filmopname of een mooie geluidsopname kan een waardevolle herinnering zijn aan de uitvaart.

TOTAALBELEVING van Live Stream

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de uitvaartplechtigheid. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering.