Bruiloft organiseren? Boek hier uw , DJ voor uw trouwdag!

Bruiloft organiseren?

 

Zo kunt u een DJ  inhuren voor uw unieke dag.  Voor de muzikale omlijsting van uw trouwfeest is het belangrijk dat de juiste muziek word gedraaid. JC production kan u helpen met het invullen van uw trouwdag, zodat deze fantastisch wordt. Naast het trouwen zelf, het regelen van de ceremoniemeester, de bruidsjurk, bezoeken van trouwlocaties, is de muziekkeuze ook heel erg belangrijk.  Licht en geluid is immers onmisbaar voor de perfecte dag van de bruid en de bruidegom.

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

  • Geluidsversterking [live]voor de bands of musici tijdens uw bruiloftsfeest. 
  • DJ of Geluidstechnicus die de juiste Geluidsmix maakt.  
  • Verlichting tijdens de Feest.
  • Videocamera voor het opnemen van de Bruiloft.

uw feestmuziek 

 

Wanneer u voor uw bruiloft feestmuziek wenst waarop gedanst mag worden, kunt u een van Onze deejays vragen. Ze zijn van alle markten thuis en zijn in alle genres beschikbaar. Zo kunt u een DJ boeken. Naast dj's worden er ook vaak bands gevraagd voor op de live achtergrond van het huwelijk. Ook kunnen wij voor bands de geluidversterking verzorgen. Om zo uw bruiloft nog meer betekenis te geven. Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen of vraag een vrijblijvend  offerte aan voor uw bruiloft.

 

 

 

 

 

 

 

ga je trouwen ! kom bij ons je gratis bubbelmachine ophalen

gratis mag je de bubbelmachine van ons Lenen voor je trouwfeest . excl vloeistof.

 

Welkom bij JC production verhuurbedrijf in Licht Geluid  en veel meer .wij helpen u graag met uw feest. Bij ons huurt u professionele verlichting of geluid set ,of  Effecten machines  tenten en inrichting tegen een scherpe prijs. (Partytenten vanaf € 29,-) Bijna alle producten zijn in een normale auto vervoerbaar! We hopen u naast bezoeker ook snel als klant te kunnen begroeten. Wij hebben Unieke Kortingspakketten welke wij met u naar wens kunt samenstellen:  meer weten onze klantenservice zit voor u klaar . tot  s, avond 22.00 uur of bel