ouderwetse vinted geluid

 

Een ouderwetse vinted geluid voor uw evenement of gospelkoor ? Goed geluid op úw evenement is meer dan versterking. Een prettig volume en balans zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, ongeacht of er een DJ staat te draaien of wanneer u bezoeker bent bij een evenement. Graag zorgen wij er samen met u voor dat het evenement, waar u zo lang naartoe heeft gewerkt, een succes wordt door het maken van de juiste keuzes op het gebied van geluid.

 

Geluid en beeld tijdens uw conferentie

Wij zijn specialisten in conferenties.

 

Bij een Kerkdienst of conferentie gaat het erom dat u een juiste indruk achterlaat bij uw klant, verstaanbaarheid van de sprekers  en een zakelijke sfeer van een bepaalde accommodatie zijn de belangrijkste factoren. Wij vinden dat de spreker zichzelf moet kunnen concentreren op zijn verhaal, de techniek mag hierbij niet de stoorzender zijn..

 

 

 

 

 

 

 Wij bieden de volgende diensten aan:

 

  • Geluidsversterking [live]voor de sprekers en musici tijdens uw Conferentie.
  • Projectie van foto’s of film op schermen.
  • Geluidstechnicus die de juiste Geluidsmix maakt.  
  • Verlichting tijdens de bijeenkomst of Conferentie .
  • videocamera voor het opnemen van de Diensten

 

  

Een extra dimensie aan een conferentie met licht 

 

Met licht is het mogelijk om een extra dimensie aan een conferentie  te geven. Het uit verlichten  van kerk of podium  tijdens een dienst. Het kan allemaal. Wij proberen steeds op een creatieve manier iets nieuws te bedenken voor uw evenement. Door de jaren heen hebben wij verschillende kerken & evenementen van licht voorzien. van bewegend licht, statisch licht, regietafels, dimmers, truss, statieven, takels, doeken en nog veel meer.