Download
Vanzelfsprekende service van JC producti
Adobe Acrobat document 341.1 KB

ook buiten kantoor tijden bent u welkom 

 

Met een ruime ervaring in geluid is JC Production de partner waar u als klant op kunt rekenen ... en we zijn 14 uur per dag aanwezig is om uw productie tot een groot succes te maken. ... voor die periode en die apparatuur, die u ook daadwerkelijk nodig heeft. ... Wij leveren alle denkbare audiovisuele apparatuur die u voor een feest of evenement ...wij zijn geopend van 9.00 uur morgens tot 23.00 uur avond. Tel 085-06 08 950  

Betaalmogelijkheden

 

iDeal (standaard 

Vooruitbetalen per bank 

Contant (bij afhalen) 

Mocht je alsnog met vragen zitten dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen 

 

Verhuur

 

Wij verhuren audiovisueel, speakersets, dj gear, verlichting, discolampen, lasers en effect machines zoals een rookmachine of een bubbel machine. Mocht u iets zoeken wat niet in onze verhuur pagina staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen de apparatuur ook bezorgen en installeren.

 


Laagste Prijs Garantie

 

Onze Laagste prijs garantie houd in dat wij er alles aan doen om altijd en met alle producten de Laagste Prijs te kunnen bieden en ook actueel zijn die in de verhuur hebben staan. Mocht ergens anders het toch goedkoper staan kunnen wij u in bijna alle gevallen de zelfde prijs of zelfs beter aanbieden, Helaas is dit niet in 100% van de gevallen mogelijk. Wij adviseren u altijd even contact met ons op te nemen om te kijken wat er mogelijk is en of we een nog betere prijs kunnen bieden. Deze prijzen gelden alleen in vergelijking met respectabele collega-bedrijven.

 

 

 

 

JC Production  Licht geluid denkt graag met je mee. Daarom hanteren wij vanwege het corona virus, voor nieuwe aanvragen, een aangepast annuleringsbeleid wanneer je een reservering plaatst voor een evenement dat plaatsvindt na 01-04-2020.

Wanneer een evenement door toedoen van overheidsmaatregelen geannuleerd dient te worden, zullen wij met u tot een oplossing komen en misschien geen { annuleringskosten in rekening brengen } . Uitzondering hierop zijn door ons op voorhand te maken kosten, waarvan wij je tijdig op de hoogte zullen brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Reeds door ons gemaakte personeels- en transportkosten bij annulering 10 á 12 dagen voor aanvang evenement dat geldig alleen voor particulieren zie onze voorwaarden  - voor Bedrijven en instellingen kunnen de gemaakte afspraken of verhuur van onze service  niet zo maar geannuleerd  worden /zie onze voorwaarden . 

 

Reeds door ons gemaakte inkoopkosten voor items buiten onze reguliere verhuurvoorraad

Reeds door ons gemaakte ontwerp- of andere voorbereidingskosten

Wanneer een evenement wordt geannuleerd met redenen die geen verband houden met opgelegde overheidsmaatregelen zijn onze gebruikelijke annuleringskosten van toepassing:

Eerder dan 30 dagen voor aanvang huurperiode: gratis alleen voor particulieren.  

Eerder dan 14 dagen voor aanvang huurperiode: 35% van de huurprijs

Eerder dan 7 dagen voor aanvang huurperiode: 50% van de huurprijs

Later dan 3 dagen voor aanvang huurperiode: 100% van de huurprijs

Hierbij bieden wij wel de mogelijkheid tot verrekening van deze annuleringskosten indien het evenement wordt verplaatst naar een datum tot maximaal 3 maanden na aanvang van de oorspronkelijke huurperiode.

Heb je hier vragen over neem gerust contact met ons op!