Download
Vanzelfsprekende service van JC producti
Adobe Acrobat document 341.1 KB

ook buiten kantoor tijden bent u welkom 

 

Met een ruime ervaring in geluid is JC Production de partner waar u als klant op kunt rekenen ... en we zijn 14 uur per dag aanwezig is om uw productie tot een groot succes te maken. ... voor die periode en die apparatuur, die u ook daadwerkelijk nodig heeft. ... Wij leveren alle denkbare audiovisuele apparatuur die u voor een feest of evenement ...wij zijn geopend van 9.00 uur morgens tot 23.00 uur avond. Tel 085-06 08 950  

Betaalmogelijkheden

 

iDeal (standaard 

Vooruitbetalen per bank 

Contant (bij afhalen) 

Mocht je alsnog met vragen zitten dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen 

 

Verhuur

 

Wij verhuren audiovisueel, speakersets, dj gear, verlichting, discolampen, lasers en effect machines zoals een rookmachine of een bubbel machine. Mocht u iets zoeken wat niet in onze verhuur pagina staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen de apparatuur ook bezorgen en installeren.

 


Laagste Prijs Garantie

 

Onze Laagste prijs garantie houd in dat wij er alles aan doen om altijd en met alle producten de Laagste Prijs te kunnen bieden en ook actueel zijn die in de verhuur hebben staan. Mocht ergens anders het toch goedkoper staan kunnen wij u in bijna alle gevallen de zelfde prijs of zelfs beter aanbieden, Helaas is dit niet in 100% van de gevallen mogelijk. Wij adviseren u altijd even contact met ons op te nemen om te kijken wat er mogelijk is en of we een nog betere prijs kunnen bieden. Deze prijzen gelden alleen in vergelijking met respectabele collega-bedrijven.